e
Banner

Etiketler: toplumsal eşitlik



Ekol’ün Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesine Ödül


Yayın: 18-07-2019
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik’in cinsiyet eşitliğine duyarlı iş yeri modeli projesi EKOLITY, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından düzenlenen ve halkla ilişkiler dünyasının Oscar’ı kabul edilen Altın Küre Mükemmellik Ödülleri’nde altın ödülün sahibi oldu. 




Aras Kargo yönetimde eşitlik sağladı



Aras Kargo, kadın-erkek dengesini gözeterek oluşturduğu yönetim ve çalışan kadrosu ile eşitliğin önemine bir kez daha dikkat çekiyor. Aras Kargo’nun sekiz kişiden oluşan yönetim ekibinin yarısını kadın yöneticiler oluşturuyor. Birleşmiş Milletler Kadınları Güçlendirme prensiplerini imzalayan ilk kargo şirketi olan Aras Kargo kadın çalışanlara yönelik uygulamalarıyla örnek teşkil ediyor.




Mercedes-Benz Türk eşitliğe yatırım yapıyor


Yayın: 08-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, işe alımdan kariyer fırsatlarına kadar her alanda kadınlara yönelik fırsat eşitliği, güven ve kapsayıcılık ilkelerini içeren programlarıyla cinsiyet eşitliği farkındalığını topluma anlatmaya yatırım yapıyor.  




Alışan Lojistik fırsat eşitliğini her alana yayıyor



Lojistik sektöründe farklı iş kollarında kadının güçlendirilmesine yönelik farkındalık yaratan projelere imza atan Alışan Lojistik, sektörde ilk kadın istif makine operatörünü bünyesine katan şirket unvanını da elinde bulunduruyor. Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan “Kadın çalışan oranımız, son 3 yıldır yüzde 20-23 bandında artış göstermektedir. Hedefimiz bu bandı her sene artar oranda yakalamak” dedi.